vårtermin utan vår i sikte

Terminen som kallas vårtermin har startat. Och veckan som gått har gjort mig sjuk. Känns fåingt och smått ironiskt att jag inte kan klara av en vecka i samma tempo som de flesta personer fixar utan att lyfta ögonbrynen. Antar att man måste åka på en förkyldning innan april varje år. Sådana är reglerna.

Å andra sidan tycker jag att det känns kul att få lära sig något som man verkligen inte har en susning om. Medieteknik heter kursen och jag är aningen vilsen i detta för tillfället.

Och i söndags fotades jag hos Megan. Ett smakprov:


Foto: megan.se

det tjugoandra jubileumet

Igår firade jag mitt tjugoandra år i livet med Pizza Hut-buffé, fotoutställning och tårta. Det var inte illa alls. Den här veckan är extra bra eftersom jag inte har någon skola över huvud taget. Det gillar man ju.


Födelsedag för två år sedan. Tiden går jobbigt fort ibland.

hemt(ö?)nta

Tack kära arbete för att jag får gå till dig och jobba häcken av mig i stället för att sitta här och skriva världens mest invecklade text om intefanvetjag. Tack. På riktigt!


Blä.

(gräs)mattspicknick

Jag har en matta i min lägenhet. Kanske den bästa mattan någonsin, eftersom den nästan exakt ser ut som en gräsmatta. Man kan ju sakna en sådan mindre i tider då en halvmeter snö pryder i princip varenda kvadratmeter av landet. Igår kände vi att picknick var det enda rätta.






heja glasmannen

Mirjam var hos mig i dag och vi fick prata strunt som aldrig förr. Jag har saknat henne så mycket! Väldigt mycket faktiskt. Oerhört, extremt massor. När hon gått hem glodde jag på Amélie från Montmartre i min ensamhet. Den är fin och bra på alla sätt. Heja den. Innan allt det var jag i skolan och redovisade en knackig, ogenomtänkt och aningen skakig redogörelse om Språkrådets hemsida. Inte så mycket heja den..


En av de bättre damerna som satt sin fot i mitt liv.


En av de berättelser som känns värda att nämna igen, även fast jag är långt ifrån först med att göra det.

vintergrejer som man gör

Saker som är sanna:

- det är inte december tvåtusentio längre
- det är januari tvåtusenelva!
- julen tvåtusentio var supermysig
- London i mellandagarna var megatrevligt
- jag hade en bra nyårsafton med ett knippe bra människor
- jag är en extremt seg bloggerska (som inte kommer att använda sig av punktform i fortsättningen)
- men jag är glad ändå
- här kommer en visuell sammanfattning av ovanstående:

Jul..






London...











Nyår...









Ja, bland annat det har jag ägnat mig åt i december när jag inte tagit mig tid att blogga. Hej sålänge!


RSS 2.0