femtio år och fabulous

Idag fyller min papse femtio bast! Inte illa det (:


GRATTIS PAPPA!

inte ett endaste litet ögonblick ska man tro att man vet hur det är

På min 7 953:e dag i livet (idag) kan jag konstatera att det första man bör göra när man vaknar upp varje morgon är att vara tacksam för allt man har. För alla fina personer och fina djur som man får ha i sin omgivning. För att tro att världen kommer se likadan ut imorgon är bara dumt. Sånt kan man aldrig veta.

Fick idag veta att ännu en liten individ har försvunnit från jorden. Det är tråkigt och jag är ledsen.


Källa okänd tyvärr.

grammatråk och kanske lite snö ikväll



Idag pluggar jag grammatik, och längtar innerligt till den femte november då grammatiktentan är dåtid och denna kalldusch av knepiga grammatiktermer är slut. Den här kvällen kanske det blir vinter. Kanske kommer vi imorgon att vakna upp till fem centimeter snö på marken.







tomatsoppa och höstlöv

Tomatsoppa, som jag äter i denna stund, är gott. Och det matchar även hösten tycker jag. I söndags tog jag och kameran en höstpromenad.






dansa fastän hjärtat brister

Är på gång igen. Till vad vet jag inte riktigt, folk omkring mig är minst sagt obeslutsamma. Verkar som det blir någon form av drinkkväll i huvudstadens södra delar. Grattis i efterskott till Hanna i alla fall. Det är hennes kväll den där kvällen.


Hanna, Anna, Mirjam i Danmark för cirka tretusen dagar sedan kanske.

äntligen måndag, äntligen, och livet börjar på nytt igen





Sitter och tänker på att det är måndag och att det är höst. Tänker att det var mysigt att klä ut sig till indisk filmstjärna och att det slår grammatikstudier med hästlängder.


RSS 2.0