bra personer på hemmaplan

Den här veckan har jag nästan alla mina bästa personer inom en radie på max några mil. Det händer inte så ofta. Om två veckor är vi bokstavligen på varsin sida jordklotet igen. Vi hade picknick på mitt golv igår och det var längesen det smakade så bra.





en artonårig syster

Idag blir min lillasyster myndig. Grattis min älskade söta! Snart ses vi igen <3





panda bears are few, yes it's true, I love you

Denna fredag hänger regnet i luften. Imorgon förmiddag hänger jag i luften. I luften påväg mot Polen närmare bestämt. Spontant, roligt och spännande. Har nämligen aldrig någonsin satt min fot i landet i fråga, och jag vet egentligen inte så mycket heller. Det kommer bli urkul har jag på känn.


Ikväll ska jag dock hänga med Maja. Måste få min dos ju.

Maja

Den fina och helt fantastiska saken som hände i tisdags var detta lilla mirakel. Hon heter Maja, är mindre än en normalstor katt och har sylvassa tänder som hugger jättelöst i allt som rör sig. I det mesta annat också faktiskt. Vi hämtade henne i Åtvidaberg på tisdagskvällen och en trasig bil och en resa i en trång bärgare senare kom vi tillslut fram till hennes nya hem. Hon gör mig himla glad.


snöblask och tusen grader varmt i hjärtat

Idag ska det hända en fantastisk sak. Jag talar om vad det är lite senare. Men på grund av den här helt fantastiska saken gör det inte mig så mycket att det snöar idag, den tredje maj.

Det snöade i alla fall hur som helst inte i helgen när det var valborgsmässoafton och så. Jag spenderade dagen i det smockfulla Uppsala med dett knippe bra personer.





RSS 2.0